ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ με ακροδεξιά στροφή αθωώνει τους ναζιστές

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ με ακροδεξιά στροφή αθωώνει τους ναζιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για «ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του σχετικά με την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Αυγή».

«Στην περίπτωση της Ν.Δ. δεν ισχύει η γνωστή φράση ‘η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση’. Η ανακοίνωση της Ν.Δ. για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Αυγή» δεν μπορεί να κρύψει την ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φτάνει στο σημείο να αθωώνει τους ναζιστές. Ο ίδιος, άλλωστε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τον περασμένο Ιούνιο στην ιστοσελίδα «Politico», είχε αρνηθεί την ακροδεξιά βία, ξεπλένοντας την Χρυσή Αυγή», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση

Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% – Εντός βουλής ο Κασιδιάρης

Τσίπρας: Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αντίπαλός μου είναι ο Μητσοτάκης

Γαλλία: Ποιοι εκμεταλλεύονται τη μαθητική εξέγερση για να κάνουν… επανάσταση – Αριστεριστές, ισλαμιστές και πλούσιοι χορηγοί

ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα “ελαφρύ αεράκι” αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να παγώσει η πόντιση του καλωδίου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...