ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη - Για τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αν θέλει η ΝΔ να μάθει περισσότερα για τον γκεμπελισμό, πρέπει να απευθυνθεί σε οικείους, να κοιτάξει πολύ κοντά της», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. «Η θεωρία των δύο άκρων, ήταν καταφύγιο της Δεξιάς, από τα αδιέξοδα στην οικονομική της πολιτική», είπε χαρακτηριστικά.
«Η έξοδος από το μνημόνιο θα γίνει σταδιακά, μπορεί να σημαίνει την επιστροφή των πολιτών στις παροχές στον τομέα της υγείας, που κερδήθηκε με δομικές αλλαγές. Αυτό που έχει σημασία είναι η κάλυψη των αναγκών της χώρας, με ομαλή χρηματοδότηση», ανέφερε σε συνέντευξή του, στο Ραδιόφωνο 24/7.
Σχετικά με την επίσκεψη Μακρόν στην Ελλάδα, ο N. Παππάς, ανέφερε ότι θα έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα και δυνατό συμβολισμό καθώς, όπως είπε ο Μακρόν ήρθε στην εξουσία μετά την κατάρρευση των υπαρχόντων κομματικών σχηματισμών στη Γαλλία, όπως έγινε και με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα.
Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ανέφερε ότι «έχει κυλήσει νερό στο αυλάκι, με δικές μας πιέσεις». «Δεν κατέρρευσε ο νόμος Παππά. Με νομοτεχνικές βελτιώσεις, τον έχουν ψηφίσει και Ν.Δ., και ΠΑΣΟΚ», είπε και υπογράμμισε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017.
Τέλος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, έκανε λόγο για το σχέδιο τοποθέτησης barcode στις εφημερίδες προκειμένου να υπάρχει η σωστή εικόνα για την κυκλοφορία των εφημερίδων.
























































