ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Γερμανία, Γερμανική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, Εκλογές,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γερμανία έχει επίγνωση της ιστορικής της ευθύνης να καταπολεμήσει τον ρατσισμό και τον σεχταρισμό όπου κι αν εμφανιστούν», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα Γενς Πλέτνερ, σχολιάζοντας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή τους, τα αποτελέσματα των γερμανικών ομοσπονδιακών βουλευτικών εκλογών και την είσοδο στην Μπούντεστανγκ του AfD.
Εξέφρασε, επίσης, τη βεβαιότητά του ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανών θα αντισταθεί σε κάθε προσπάθεια διάδοσης της δεξιάς εθνικιστικής ιδεολογίας».
Σε ό,τι αφορά την κατεύθυνση μιας μελλοντικής γερμανικής κυβέρνησης, ο κ. Πλέτνερ είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:
«Η συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανών ψήφισε υπέρ των κομμάτων που πιστεύουν στην Ευρώπη. Συνεπώς, είμαι πολύ σίγουρος ότι η επόμενη κυβέρνηση θα επιδιώξει μια αποφασιστικά φιλοευρωπαϊκή ατζέντα».
























































