ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Συντάξεις,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι νέες μειώσεις στις ήδη τσακισμένες συντάξεις ξεκίνησαν χθες με την απόφαση του ΔΣ του ΕΤΕΑ (σ.σ. Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης) για περικοπές 5,2% στις επικουρικές συντάξεις. Με τη ρήτρα του μηδενικού ελλείμματος που ξεκινάει από τον επόμενο μήνα, η βιομηχανία των μειώσεων δε θα έχει τελειωμό, καθώς πλέον θα χορηγούνται συντάξεις που θα μειώνονται ακόμη και κάθε τρίμηνο για να μην υπάρχουν ελλείμματα» επισημαίνει, με σχετικό του σχόλιο, το ΚΚΕ.
«Οι εξελίξεις στο ασφαλιστικό και στις συντάξεις αφορούν όλο το λαό. Καλούμε την εργατική τάξη, τη νεολαία να στηρίξει με αποφάσεις και με τη συμμετοχή της, την πανελλαδική συγκέντρωση στις 19 Ιούνη στην Αθήνα, που καλούν εργατικά σωματεία και συνταξιουχικές οργανώσεις, με κεντρικό αίτημα “κάτω τα χέρια από τις συντάξεις”» καταλήγει το σχόλιο.
























































