ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρή επίθεση Κοντονή: Η ΝΔ έχει αλλεργία με τα ατομικά δικαιώματα – Οι αντιφάσεις

Σκληρή επίθεση Κοντονή: Η ΝΔ έχει αλλεργία με τα ατομικά δικαιώματα – Οι αντιφάσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Υποκρισία» και «φθηνό μικροκομματικό λόγο» καταλόγισε στην ΝΔ ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής εκτιμώντας ότι επιδιώκει να βρεθεί «σε αντιστοίχηση με τους συντηρητικούς κύκλους» που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.

Ο Στ. Κοντονής σχολίασε την τοποθέτηση του Κ. Μητσοτάκη για το νομοσχέδιο παρατηρώντας ότι περίμενα να ακούσει «κάτι ουσιαστικό» σχετικά με τους λόγους που η Ν.Δ. καταψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζει την αναγκαιότητά του. Ο Στ. Κοντονής απέρριψε τα περί προχειρότητας της νομοθετικής πρωτοβουλίας και σχολίασε δηκτικά ότι η Ν.Δ. κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ψηφοθηρία την ώρα που αυτή είναι που μετέβαλε την στάση της. Ο Στ. Κοντονής υπογράμμισε ότι «η Ν.Δ. έχει αλλεργία με τα ατομικά δικαιώματα».

Οι αντιφάσεις της Ν.Δ.

Αναλύοντας τις αντιφατικές θέσεις της Ν.Δ., ο Στ. Κοντονής παρατήρησε ότι εκεί που το νομοσχέδιο βάζει την επιστημονική κοινότητα να τοποθετηθεί, δηλαδή για τους ανήλικους διεμφυλικούς, η Ν.Δ. δεν ψηφίζει, ενώ ζητά την παρέμβαση των επιστημόνων για τους ενήλικους διεμφυλικούς που έχουν κι εκφράζουν την βούλησή τους να διορθώσουν το φύλο τους. Ο Στ. Κοντονής υπενθύμισε ακόμα ότι το νομοσχέδιο απαγορεύει την διόρθωση φύλου σε όσους είναι παντρεμένοι.

Παράλληλα, ο Στ. Κοντονής σχολίασε και την στάση μητροπολίτη που έκλεισε τις πόρτες της Εκκλησίας σε όσους βουλευτές ψηφίζουν το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου. Ο Στ. Κοντονής αναρωτήθηκε αν ο εν λόγω μητροπολίτης κλείσει τις πόρτες της Εκκλησίας και στους δικαστές που πήραν αποφάσεις για το ζήτημα της διόρθωσης φύλου χωρίς την προϋπόθεση της εγχείρισης ή στους πολίτες που θέλουν ρύθμιση του ζητήματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% – Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3

Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα – Τον έβαλε στη θέση του!

Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» – Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)

Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...