ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Hürriyet: Τα τουρκικά S-400 πάνε σε τρίτη χώρα, η πώληση ξεκαθαρίζει σήμερα
Διεθνής σάλος για τη σύζυγο του Δημάρχου της Νέας Υόρκης: Κατηγορείται για «παραποίηση της χριστιανικής ιστορίας» σε πολυτελές σεμινάριο στην
Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας
Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ ότι το Ιράν σχεδιάζει τη δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ
Τρεις συλλήψεις για τις εμπρηστικές-τρομοκρατικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εργάζονται πλέον ανοιχτά για την ανατροπή του Ευάγγελου Βενιζέλου από την ηγεσία του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ.
Σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία και πληθαίνουν, περιγράφουν “κίνημα” ανατροπής από τους Δημήτρη Ρέππα και Κώστα Σκανδαλίδη που δεν κρατιούνται άλλο και δεν αντέχουν άλλο να βλέπουν τον πρώην ΚΟΔΗΣΟ να διαλύει το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με τα ίδια σενάρια τα δύο στελέχη, που δεν είναι μόνα τους, εάν δεν καταφέρουν να ξεφορτωθούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τότε έχουν και σχέδιο β, προσχώρησης με κάποιο τρόπο στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού η αυτόνομη ανασυγκρότηση του σοσιαλιστικού χώρου δεν “βγαίνει” στην παρούσα φάση, με τους εκσυγχρονιστές και τους μεταρρυθμιστές να καπηλεύονται και να εξευτελίζουν την όλη συζήτηση περί κεντροαριστεράς.
Μάλιστα μια καλά ενημερωμένη πηγή μας έλεγε, “ότι όλα αυτά που ακούγονται περί κεντροαριστεράς είναι σαχλαμάρες. Οι πολιτικοί χώροι είναι ξεκάθαροι. Ή θα είσαι κεντρώος ή θα είσαι αριστερός. Ή θα είσαι σοσιαλδημοκράτης ή θα είσαι σοσιαλιστής. Αυτά τα ερμαφρόδιτα “κεντροαριστερά” είναι για να έχουν λόγο ύπαρξης οι Τατσόπουλοι και οι Ψαριανοί, τα θολά ποτάμια και οι Ρεπούσηδες”.
























































