ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Δικαίωμα των πολιτών οι δωρεάν αστικές μετακινήσεις με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η στήριξη των ΗΠΑ προς την Ελλάδα, οι προοπτικές επενδύσεων στη χώρα μας, οι περιφερειακές εξελίξεις και το αμερικανικό ενδιαφέρον για την Ενέργεια, ήταν μεταξύ των ζητημάτων που τέθηκαν στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γερουσιαστή Ντικ Ντέρμπιν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη στήριξη που είχε η Ελλάδα το 2015 από τις ΗΠΑ και η οποία σήμερα είναι ακόμα πιο ισχυρή στην πορεία ανάκαμψης της Ελλάδας.
Σε αυτό τον τομέα είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο ρόλος της Γερουσίας των ΗΠΑ, γεγονός που, όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, αποτυπώθηκε στη συνάντηση με τον Γερουσιαστή Ντέρμπιν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έγινε συζήτηση για ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, με τον πρωθυπουργό να αναφέρεται εκτενώς στην αναπτυξιακή πορεία στην οποία βρίσκεται πλέον η χώρα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Γερουσιαστής του Ιλινόι τόνισε από την πλευρά του την ανάγκη να υπάρξουν αμερικανικές επενδύσεις, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και για γεωπολιτικούς.
Επιπλέον, συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις στην περιοχή, ενώ έγινε εκτενής συζήτηση στα θέματα που αφορούν την ενέργεια, με δεδομένο το ενδιαφέρον της αμερικανικής πλευράς.
























































