Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Η χώρα βρίσκεται σε ύφεση και υπάρχει επιδημία χολέρας

Παππάς: Η χώρα βρίσκεται σε ύφεση και υπάρχει επιδημία χολέρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με περισσή δόση ειρωνίας σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής ΠΟλιτικής, Νίκος Παππάς τη στάση της αντιπολίτευσης από την οικονομία και τη… χολέρα που θερίζει, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στην Ουάσινγκτον, επιβεβαιώνοντας την αναβαθμισμένη γεωπολιτική θέση της Ελλάδας.

Τον αρνητικό ρόλο των ΜΜΕ στην ανακάλυψη επιδημίας χολέρας στην Ελλάδα επεσήμαναν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός κατά την συζήτηση ερώτησης στη Βουλή. Ωστόσο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος επέμεινε ότι υπάρχει θέμα χολέρας στην Ελλάδα!

Ο Ν. Παππάς εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Συγκρατημένη μεν, αισιοδοξία δε» ήταν η αποτίμηση που έκανε ο Ν. Παππάς ο οποίος σημείωσε ότι «τα θετικά τα καταγράφουμε και περιμένουμε βήμα βήμα».

Ωστόσο δεν έκρυψε την δυσφορία για την αντιμετώπιση που είχε η επίσκεψη Τσίπρα από ορισμένα ΜΜΕ. «Δεν θα πέσουμε στην παγίδα. Αν έβλεπε κάποιος ένα συγκεκριμένο κανάλι θα νόμιζε ότι δεν υπήρχε επίσκεψη, ότι η χώρα είχε πέσει σε ύφεση και υπάρχει επιδημία χολέρας», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ως υπουργός Υγείας, και ρωτήστε τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή που τότε ήταν γενικός γραμματέας Πρόνοιας, αντιμετώπισα επιδημία ανύπαρκτης χολέρας. Και τα ΜΜΕ ζητούσαν την παραίτησή μου, ενώ εγώ φώναζα ότι δεν υπάρχει», σχολίασε ο Δ. Κρεμαστινός.

Αμέσως ο παρακαθήμενος Α. Λοβέρδος τον ρώτησε «δηλαδή τώρα δεν υπάρχει;» «Επιδημία χολέρας με τα στοιχεία που έχουμε σήμερα δεν υπάρχει και δεν μπορεί να τεκμηριωθεί», του απάντησε ο Δ. Κρεμαστινός.

«Χαίρομαι που μου λέτε ότι έχει ξανασυμβεί. Δεν είμαι επαΐων και δεν ξέρω αν και εσείς είχατε αγγίξει τίποτα ευαίσθητα συμφέροντα που μπορούν να εφεύρουν επιδημία όπως έχει κάνει και η παρούσα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας», σχολίασε ο Ν. Παππάς.

Σημειώνεται ότι ο Α. Λοβέρδος συνέχισε την ενδοΠΑΣΟΚική διένεξη ισχυριζόμενος ότι «και το ζήτημα του μικροβίου της χολέρας είναι υπαρκτό και το ζήτημα της ύφεσης είναι υπαρκτό. Αυτά είναι μία πραγματικότητα. Πραγματικότητα δεν είναι ένα συγκεκριμένο εξοπλιστικό πρόγραμμα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

Κασσελάκης: Ο Παππάς είπε τα αυτονόητα στη Βουλή – «Θα παραιτηθείτε για να ανασάνει η δημοκρατία»

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...