ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του 2ου προσυνεδρίου της ΝΔ για την Παιδεία, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, στην οποία σημειώνει: «Ευτυχώς, για την κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα, η απειλή ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα της ΝΔ στην Παιδεία θα παραμείνει άλλο ένα όνειρο θερινής νυκτός του κ. Μητσοτάκη».
Ο ΣΥΡΙΖΑ χρεώνει στη ΝΔ απαξίωση και συρρίκνωση της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες, υπογραμμίζοντας πως «η παράδοση σε ιδιωτικά συμφέροντα των σχολείων και των πανεπιστημίων, η εμπορευματοποίηση του δημόσιου αγαθού της Παιδείας, θα μείνουν στις σελίδες του προγράμματός του».
Αναφορικά με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ περί πάταξης της ανομίας, η Κουμουνδούρου υπενθυμίζει ότι «οι πρόσφατες υποθέσεις και τα σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος στα οποία εμπλέκονται στελέχη του κόμματός του, μιλάνε από μόνα τους» και καταλήγοντας τονίζει:
«Οι αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας για στήριξη και αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης αποτελούν την καλύτερη απάντηση στον αμετανόητα νεοφιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη».
























































