ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μία άμεση πλην… άσχετη απάντηση η Νέα Δημοκρατία ανταποκρίθηκε στην ανακοίνωση του Πρωθυπουργικού γραφείου, στην οποία με αφορμή τις αποκαλύψεις για τις συνομιλίες Αυγενάκη με κύκλωμα εκβιαστών, σημειώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας θα προσέλθει στην ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή για το θέμα της ανομίας, κατόπιν ερώτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην Πειραιώς στέκονται μονάχα στο ότι ο Πρωθυπουργός θα απαντήσει στην Ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς να αναφέρουν τίποτα για τον γραμματέα της ΝΔ.
«Όχι μόνον προσβλέπουμε, αλλά δεν βλέπουμε την ώρα να προσέλθει επιτέλους ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή και να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες από την παροιμιώδη ανοχή του στην ανομία, τους Ρουβίκωνες και το παρακράτος της Κυβέρνησής του που έφτασε στο σημείο να μας φακελώνει ακόμη και στα Social Media» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.
























































