Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβα Σπίρτζη: Η ΝΔ στηρίζει εταιρία με offshore και έδρα στο Λονδίνο, όχι στην Ελλάδα

Βόμβα Σπίρτζη: Η ΝΔ στηρίζει εταιρία με offshore και έδρα στο Λονδίνο, όχι στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φορολογική δήλωση από μεταφορική εταιρία μεταφορικού έργου, που έχει στηρίξει η Νέα Δημοκρατία, ζητά ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Υπουργός Μεταφορών δήλωσε ότι στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας, που έχει έδρα στο Λονδίνο, συμμετέχουν off shore του Παναμά και των Παρθένων Νήσων.

Ο Υπουργός χαρακτήρισε πολιτικό θέμα τη στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συγκεκριμένη επιχείρηση και κάλεσε τους υπεύθυνους της εταιρίας να παρουσιάσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι έχουν φορολογηθεί στην Ελλάδα.

“Όσοι δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δεν έχουν έδρα εδώ, πρέπει να φορολογούνται. Δεν μπορούν να έχουν άλλου είδους ασυλία σε σχέση με άλλες εταιρείες”, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών χαρακτήρισε ως πολιτικό θέμα τη στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συγκεκριμένη επιχείρηση και εκτόξευσε τα «βέλη» του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Είναι πολιτικό θέμα εάν υπάρχουν εταιρείες που δεν έχουν αφήσει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα […] Δεν πιστεύουμε σε τέτοιου είδους επιχειρηματικότητα, δεν πιστεύουμε ότι είναι ελληνικό θαύμα, δεν πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να μην φορολογούνται, λατρεύουμε την καινοτομία και τη στηρίζουμε αλλά δεν μπορεί να έχουν άλλου είδους ασυλία σε σχέση με τις άλλες εταιρείες», είπε μεταξύ άλλων.

Λυμπερόπουλος: Στη ΝΔ είναι αφελείς ή τα άρπαξαν – Διαφημιστής της Beat o Άδωνις

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, είχε δηλώσει για τη στάση της ΝΔ στον Παραπολιτικά 90,1: «Η εμμονή των στελεχών της ΝΔ προς τους οδηγούς ταξί να πάνε τα οχήματα τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή UBER δημιουργεί ερωτήματα. Στη ΝΔ είναι αφελείς ή τα άρπαξαν».

Σε ανακοίνωση του μερικές μέρες μετά ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων χαρακτήρισε ως διαφημιστή της Beat τον Άδωνη Γεωργιάδη.

ΝΔ: Υποστηρίζουμε την αρχή του ελεύθερου ανταγωνισμού

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση που εξέδωσε τότε έκανε λόγο για ελεύθερο ανταγωνισμό. «H Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης διαχρονικά υποστηρίζουν την αρχή του ελεύθερου ανταγωνισμού. Έναν ανταγωνισμό, όμως, που θα εκφράζεται μέσα σε ένα γενικώς αποδεκτό κανονιστικό πλαίσιο, με πλήρη σεβασμό των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων. Μόνο μέσα από ένα αμιγώς κατοχυρωμένο νομοθετικό πλαίσιο, μπορεί να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει σωστά ο ανταγωνισμός, προς το συμφέρον όλων των πολιτών. Αυτή, άλλωστε, είναι και η πολιτική επιδίωξη της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πέθανε ο Θεοφάνης Δημοσχάκης πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Βουλευτής ΝΔ Κυριαζίδης: Ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη – Την απομάκρυνση του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: «Βεβαίως και πάμε για πρώτο κόμμα» – «Ο Γιώργος Αυτιάς ή η αξιοκρατία που βλέπετε;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...