ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος υποπρόξενος στην Κομοτηνή, Νταβούτ Οτζάκ (Davut Ocak), μαζί με την σύζυγο του Ντεριά αναφέρεται πως εδώ και 3 μέρες αγνοούνται, μεταδίδουν τα Τουρκικά Νέα.
Όπως γράφει η ιστοσελίδα Yeniakit, ο υποπρόξενος Νταβούτ Οτζάκ και η σύζυγος του που επίσης υπηρετούσε στο προξενείο Κομοτηνής, στις 14/11 έφυγαν από την Ηγουμενίτσα με φέριμποτ για Ιταλία.
Τις επόμενες μέρες δεν υπήρξαν νέα του. Δεν έγινε γνωστό αν το ζευγάρι των Νταβούτ και Ντεριά Οτζάκ πήραν μαζί τους και τα δύο τους παιδιά.
Αναφέρεται πως πριν από κάποιο διάστημα το υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε από τον Νταβούτ Οτζάκ να γυρίσει πίσω στην Άγκυρα.
Η εξαφάνιση του υπηρετούντος στην Κομοτηνή υποπρόξενου, είχε αναφερθεί έμμεσα σε κάποιες ελληνικές ιστοσελίδες.
























































