Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Να μαζευτεί ο Μητσοτάκης – Αντέχω μέχρι να τους τσακίσω (βίντεο)

Καμμένος: Να μαζευτεί ο Μητσοτάκης – Αντέχω μέχρι να τους τσακίσω (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε παρέμβασή του στη Βουλή, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να μετατρέψει τη ΝΔ σε βραχίονα μιας εκδοτικής συμμορίας.

Συγκεκριμένα, αναρωτήθηκε αν ο κ. Μητσοτάκης και η «εκδοτική συμμορία» είναι τόσο δεμένοι ώστε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να “αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις στη Βουλή”.

Το δικό μου σπίτι είναι καθαρό, δεν έχει διεύθυνση off shore εταιρειών, ούτε κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν, είπε ο κ. Καμμένος, καλώντας τον Κ. Μητσοτάκη “να μαζευτεί” και να προσέλθει στην Βουλή την Πέμπτη και να ρωτήσει ότι θέλει και να πάρει τις απαντήσεις με στοιχεία και “όχι να κρύβεται πίσω από 7 εφημερίδες και δύο ραδιόφωνα” που “έκαναν πρώτη είδηση μια διακρατική συμφωνία που δεν έχει γίνει, δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ, ενώ αν δεν γίνει θα είναι εις βάρος του ελληνικού δημοσίου”.

“Να πετάνε την μπάλα στη εξέδρα και εγώ να γίνω το εξιλαστήριο θύμα, να το ξεχάσουν”

Πρόσθεσε δε πως περιμένει να έλθουν την Πέμπτη στη Βουλή με στοιχεία “όσοι βγάζουν πολιτικό μεροκάματο” και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

“Να πετάνε την μπάλα στη εξέδρα και εγώ να γίνω το εξιλαστήριο θύμα, να το ξεχάσουν” υπογράμμισε, καλώντας τους να ζητήσουν συγγνώμη για τον “βρώμικο πόλεμο” – όπως είπε – που έχουν εξαπολύσει εναντίον του.

“Αντέχω να τους τσακίσω”

“Είμαι σε αυτήν την αίθουσα 26 χρόνια, 11 φορές εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό, η πλάτη μου αντέχει χτυπήματα, αντέχω μέχρι να τους τσακίσω”, τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την εισβολή του “Ρουβίκωνα” στον προαύλιο χώρο του ΥΠΕΘΑ, χαρακτήρισε πολύ σοβαρό θέμα την εν λόγω ενέργεια, προσθέτοντας ότι “δεν έπρεπε να μπει (η ομάδα) ούτε και να βγει”.

Πρόσθεσε ότι θα καλέσει σε αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας, διευκρινίζοντας ότι η στρατιωτική αστυνομία δεν έχει δικαιοδοσία να προβεί σε συλλήψεις πολιτών εντός στρατιωτικών χώρων.

“Είναι απαράδεκτο φαινόμενο η εισβολή ομάδων (σε στρατόπεδο)” είπε ο κ. Καμμένος προσθέτοντας, ακόμα ότι “κάποιος ήταν ειδοποιημένος στον 3ο όροφο του ΥΠΕΘΑ και από την πρώτη στιγμή “τράβαγε” βίντεο και φωτογραφίες, θα βρούμε τι έγινε και θα πάρουμε μέτρα να μην ξαναγίνει”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες – Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) – Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι (20,9%)

Οι αγρότες έστειλαν τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη – Τι ζητούν για ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο «θρίαμβος» του Eurogroup

ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις – Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος

Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες – «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...