ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε αποκαλύψεις σχετικά και με άλλο ενδιάμεσο προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση σχετικά με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, κάνοντας λόγο για έναν Έλληνα, ονομάζεται Τζωρτζ Σφακιανάκης και είναι από τη Ηράκλειο Κρήτης.
Τέσσερις μέρες μετά τη 17 Νοεμβρίου του 2016 ο Έλληνας πρέσβης έστειλε πράγματι ένα τηλεγράφημα.
Υπάρχει μία αξιόπιστη πηγή, που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του Σαουδάραβα υπουργού Άμυνας και λέει ότι επειδή στη διαδικασία εμπλέκεται μία ελληνική εταιρεία, η πηγή λέει ότι θα έπρεπε να έχει έρθει ο ίδιος απευθείας στην Ελλάδα, προκειμένου να έχει συνεργασία για να πάρει η σαουδαραβική πλευρά σε χαμηλότερο τίμημα, την αγορά του υλικού.
Και καταλήγει: Εφόσον η ελληνική πλευρά συμφωνεί ο σύνδεσμός αυτός του υπουργού προτίθεται να έρθει στην Αθήνα για κατ΄ιδίαν διαβούλευση, διευθέτηση και πληρωμή», ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός.
«Κινήθηκε η διαδικασία αυτή ως ενδιάμεσος του πρέσβη; Όχι. Αλλά κινήθηκε με την κανονική διαδικασία, όπως είχε ξεκινήσει, εφόσον η πλευρά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είχε τη διαβεβαίωση ότι είναι ο επίσημος.
























































