Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κυριάκος “πετάει στ΄ άχρηστα” τη Ντόρα: Οικογενειακή τραγωδία ή συμπαιγνία;

Ο Κυριάκος “πετάει στ΄ άχρηστα” τη Ντόρα: Οικογενειακή τραγωδία ή  συμπαιγνία;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κόβει προκαταβολικά κάθε συζήτηση για αξιοποίηση της Ντόρας Μπακογιάννη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση και ο ίδιος πρωθυπουργός.

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής είναι ξεκάθαρος. «Κανένα μέλος της οικογένειάς μου δεν πρόκειται να μπει σε κυβέρνηση, με εμένα πρωθυπουργό, ούτε πρόκειται να καταλάβει κάποιο πολιτειακό αξίωμα», αναφέρει.

Εν ολίγοις δηλώνει ότι η Ντόρα δεν θα γίνει ούτε υπουργός ούτε πρόκειται να προταθεί για άλλο αξίωμα , όπως για παράδειγμα για το κορυφαίο πολιτειακό αξίωμα αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Ξέρω ότι αυτό είναι σκληρό και άδικο για τη Ντόρα, η οποία έχει προσφέρει πολλά στην παράταξη και τον τόπο», προσθέτει ο αρχηγός της ΝΔ.

Η δήλωση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, πάντως, έχει πολλές πολιτικές ερμηνείες. Η πιο απλοϊκή είναι ότι ο Μητσοτάκης απλά δεν θέλει να κατηγορείται συνεχώς για οικογενειοκρατία και προτιμάει στην κυριολεξία να θυσιάσει πολιτικά την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, έστω και αν πολλοί ιδιαίτερα μέσα στην ΝΔ την θεωρούν πολύ ικανότερο στέλεχος από τον ίδιο.

Υπάρχουν όμως, πολλοί που βλέπουν μια εκδικητική συμπαιγνία μεταξύ των μελών της οικογένειας Μητσοτάκη για να “ξεδοντιάσουν” άλλα ικανότατα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με την δικαιολογία ότι αφού έμεινε έξω η Ντόρα γιατί να μην μείνει έξω και ο Μεϊμαράκης για παράδειγμα.

Οι παροικούντες την Πειραιώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι βασικό μέλημα του Κυριάκου είναι να κάνει όχι μόνο το κόμμα αλλά και μια ενδεχόμενη δική του κυβέρνηση όπως αυτός ακριβώς επιθυμεί, με ανθρώπους που τους έχει “χώσει” στο αμφιλεγόμενο Μητρώο στελεχών της ΝΔ και είναι “μουτζαχεντίν” του.

Αν ισχύει αυτό η “θυσία” της Ντόρας είναι εικονική και γίνεται για να έχει δικαιολογία ο Κυριάκος να κάνει άνετα τη “γενοκτονία” των παλαιών και γνήσιων νεοδημοκρατών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Το κατοχικό ψευδοκράτος των αποσχιστών στην Κύπρο πανηγυρίζει με τα «κατορθώματα» της Ντόρας Μπακογιάννη και της ΝΔ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...