ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σε τηλεοπτική της εμφάνιση το πρωί στον Αντ1, κλήθηκε να σχολιάσει την «προειδοποίηση» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου πως οι δικαστικές αποφάσεις συνιστούν «κίνδυνο» για τα μισθολογικά και τα Τέλη Ακινήτων.
«Ό,τι λέει το ΔΝΤ, δε σημαίνει ότι το κάνουμε εμείς εδώ», τόνισε η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε πως το ΔΝΤ έχει ειδικό τρόπο που εκφράζεται καθώς «ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο». Εξήγησε πως προφανώς και το ταμείο δεν έχει καμιά αρμοδιότητα και δεν παρεμβαίνει όσον αφορά τις δικαστικές αποφάσεις, «απλώς επειδή εκδίδονται τις βάζει στους κινδύνους».
«Κάνει την έκθεσή του και την κάνει αντικειμενικά», είπε η κ. Βούλτεψη και επισήμανε πως η έκθεση του ΔΝΤ είναι γνωστή από τις 30 Μαΐου και πως δημοσιοποιήθηκε αφού δόθηκε η δόση του δανείου προς τη χώρα μας.
Όταν η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος κλήθηκε να σχολιάσει και την πάροδο ενός έτους από το «μαύρο» στην ΕΡΤ, είπε ότι δεν επιθυμεί να επανέλθει στο θέμα, καθώς οι απόψεις της είναι γνωστές. Η δημόσια τηλεόραση είναι σε λειτουργία και θα αναβαθμιστεί, κατέληξε.
























































