ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ότι συνεχίζει το δρόμο της πόλωσης κάνει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή στις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στην ΚΟ κόμματος για επιβολή νέων μέτρων.
«Είναι φανερή η απογοήτευση του κ. Τσίπρα μετά την αποτυχία της «ανατροπής» που ζητούσε πριν τις ευρωεκλογές, με το χαρακτηριστικό σύνθημα «την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα φεύγουν». Δυστυχώς δεν φαίνεται να διδάσκεται από τα λάθη του» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα παροτρύνει τον κ. Τσίπρα ότι «είναι καιρός όμως να συνειδητοποιήσει ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και η Ελλάδα θα βγει από την κρίση».
«Όσο για τις αναφορές του περί Τσιριμώκων και «τοξικού ΠΑΣΟΚ», τον προτρέπουμε να απευθυνθεί, στους πρώην υπουργούς και βουλευτές που μάζεψε, όπως και στις προσκλήσεις του προς τους βουλευτές για αποστασία, με αντάλλαγμα καρέκλες εξουσίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα, καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να ξεκαθαρίσει το αν θα ανταποκριθεί στη συνεχή πρόσκληση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου για τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, μπροστά στην μεγάλη διαπραγμάτευση για τη βιωσιμότητα του χρέους και την έξοδο από τα μνημόνια».























































