ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βαλκάνια, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Πάνος Καμμένος, Σκόπια, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων άφησε ο Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος στον απολογισμό της θητείας του στο υπουργείο Άμυνας είπε ξανά ότι δεν θα ψηφίσει θετικά στη χρήση του όρου «Μακεδονία».
Είπε, επίσης, ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς διαπραγματεύεται το θέμα και τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο υπουργό Εξωτερικών που πέρασε ποτέ.
Στην συνέχεια τόνισε: «Ως αρχηγός κόμματος η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Υπάρχει μια εν ενεργεία απόφαση για μη χρήση του όρου Μακεδονία.
»Αυτό για να ανατραπεί θα πρέπει να γίνει σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Εξαπέλυσε επίθεση κατά της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, τονίζοντας:
«Ακούω τη ΝΔ και ειδικά την κυρία Μπακογιάννη. Έχει μια εμμονή σε σχέση με το να λέει συνέχεια ότι έχουμε ψηφίσει τη θέση για συνθέτη ονομασία.
»Προσπαθεί να εγκλωβίσει την Ελλάδα για μια δική της θέση».
«Εγώ δε ψηφίζω θετικά στη χρήση του όρου Μακεδονία», ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος.
Για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας επιτέθηκε στη ΝΔ και όχι μόνο λέγοντας:
«Τολμούν να λένε για πλαστά χαρτιά; Τότε να πάνε στη Δικαιοσύνη. Αυτά τα χαρτιά έχουν τη σφραγίδα των προξενικών Αρχών».
























































