ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη θέση ότι οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ θα πρέπει να εκκινήσουν από μηδενική βάση, εκφράζει η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα.
Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η κ. Παπακώστα σημειώνει πως η Ελλάδα οφείλει να αξιοποιήσει το momentum προς όφελος της, δίχως σπουδή και επισημαίνει πως αυτοί δε, διεθνώς, που μονομερώς το αναγνώρισαν, παρά τη θέση μας, τώρα να αναλάβουν την ευθύνη τους, αφού επιθυμούν την ένταξή του στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ.
Αναλυτικά, η κ. Παπακώστα αναφέρει στην ανάρτησή της:
«Ως Βόρεια Ελληνίδα, ως πολιτικός που γνωρίζω το “Μακεδονικό” επιθυμώ να εισφέρω στο εθνικό διαπραγματευτικό οπλοστάσιο, εν όψει της διαπραγμάτευσης.
»Λέω ότι οι συνθήκες έχουν μεταβληθεί σε σχέση με το 2008. Το τεχνητό αυτό κράτος, σήμερα, δεν είναι βιώσιμο.
»Επομένως, νομίζω ότι οι διαπραγμάτευσεις για την ένταξη του στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ θα πρέπει να εκκινήσουν από μηδενική βάση.
»Η Ελλάδα οφείλει να αξιοποίησει το momentum προς όφελος της, δίχως σπουδή. Αυτοί δε, διεθνώς, που μονομερώς το αναγνώρισαν, παρά την θέση μας, τώρα να αναλάβουν την ευθύνη τους, αφού επιθυμούν την ένταξή του στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ».
























































