Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε οίκο ανοχής ο Μπουτάρης: Οι γυναίκες, η “πρώτη φορά” και οι επιθέσεις εναντίον του (βίντεο)

Σε οίκο ανοχής ο Μπουτάρης: Οι γυναίκες, η “πρώτη φορά” και οι επιθέσεις εναντίον του (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O Γιάννης Μπουτάρης μαζί με την διαδικτυακή εκπομπή «Ο,τι Thess» επισκέπτεται οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη και εκτός από τα θέματα της πόλης και τις επιθέσεις που δέχεται, μιλάει για την σεξουαλική του ζωή, τον έρωτα και τις γυναίκες.

Χωρίς κανένα ενδιασμό ο Γιάννης Μπουτάρης, δήλωσε πως σχεδόν πάντα χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «ο έρωτας δεν έχει ηλικιακά τέλος».

«Βέβαια έχω δοκιμάσει και πιστεύω ότι η επιστήμη βοηθάει πολύ. Χρησιμοποιώ πολλές φορές, μην πω πάντα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουτάρης, για την χρήση χαπιών που βοηθούν στην σεξουαλική διέγερση.

“Με ελκύουν όλες οι γυναίκες”

Ενώ αποκάλυψε, πως έχει καινούρια σύντροφο, χωρίς βέβαια να θέλει να πει περισσότερα για αυτήν. «Έχω σύντροφο. Αλλά μέχρι εκεί, μην ρωτάς άλλα. Προφανώς δεν θέλω να αποκαλύψω.

Είναι καθαρά ιδιωτική υπόθεση και δεν βγαίνει δημοσίως» δήλωσε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε πως «Με ελκύουν όλες οι γυναίκες. Εγώ είμαι ερωτευμένος με την γυναίκα.

Η γυναίκα είναι συμπλήρωμα του άντρα. Η μοναχικότητα έχει και αυτή μια ομορφιά, αλλά αν θες να είσαι μοναχικός, πας και γίνεσαι μοναχός. Η συντροφικότητα που έχει και σεξ μέσα, είναι θείο δώρο».

Επίσης, στην επίσκεψη του σε οίκο ανοχής με το «Ο,τι Thess», θυμήθηκε την δική του πρώτη σεξουαλική εμπειρία, που ήταν σε μικρή ηλικία στην οδό Ειρήνης.

«Την παρθενιά μου την πήραν στην οδό Ειρήνης, ήμουν-δεν ήμουν 14. Είχα κάτι ξαδελφάκια που ήταν πιο περπατημένα. Βέβαια χρειάστηκε να ξανά πάω, γιατί εγώ ήμουν 14 ετών το 54′, μιλάμε για περιόδους που τα αγοράκια και τα κοριτσάκια, ούτε καν περνούσε από το μυαλό τους να είναι στην ίδια τάξη στο σχολείο. Έτσι ήταν μια αναγκαστική εκτόνωση».

Για όσους τον βρίζουν για τα Gay Prides, τον αποκαλούν ανθέλληνα και Τούρκο, όπως δηλώνει τον λυπούν αλλά δεν τον ενοχλούν, καθώς τους χαρακτηρίζει «δήθεν ηθικούς».

Ενώ, για την στιγμή που αποκάλεσε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» αναφέρει «Αυτό είναι σαχλαμάρα. Πάρα πολλοί πολιτικοί έχουν αποκαλέσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι δεν είμαι πολιτικός, ούτε μπορώ να εκφέρω λόγο πολιτικό, να χαϊδέψω αυτιά και οτιδήποτε. Ο,τι αισθάνομαι σωστό, θα το πω. Δεν σ’ αρέσει, μην σ’ αρέσει. Εμένα μ’ αρέσει».

Για όσους τον αποκαλούν «Tούρκο», για τις κινήσεις του με την Τουρκία, δηλώνει: «Ο Κεμάλ Ατατούρκ για τους Τούρκους είναι ο Θεός.

Για εμάς είναι σφαγέας, για τους Τούρκους Θεός. Εμείς δεν τον ηροποιούμε, αυτοί τον ηροποιούνε. Ο Κεμάλ έτυχε να γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, το σπίτι του είναι εδώ, έχει γίνει μουσείο. Εμείς γιατί πηγαίνουμε στην Αγία Σοφία;»

Οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί έχουν επισκεφτεί τον Γιάννη Μπουτάρη, με τον ίδιο τις περισσότερες φορές, να τους εύχεται καλή επιτυχία και να δηλώνει μερικές φορές την στήριξη του. Σε σχετική ερώτηση, για το ποιό κόμμα υποστηρίζει τελικά, απαντάει: «Είμαι αυτό που θέλω να είμαι.

Εγώ ξέρω ότι όποιος πολιτικός και να έρθει στο γραφείο μου πρέπει να του φερθώ ευγενικά, να του ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία.

»Αυτό είναι ευγενική χειρονομία, δεν τάσσομαι υπέρ του ενός ή του άλλου. Το που θα ρίξω την ψήφο μου αφορά εμένα προσωπικά. Και να σου πω και κάτι, όλοι έρχονται, γιατί έρχονται;».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ληστεία με σπρέι πιπεριού σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

Η Ρένα Δούρου τελεσίδικα αθώα για την πλημμύρα στη Μάνδρα

Θεσσαλονίκη: Αφγανή πρόσφυγας κατήγγειλε ότι τη βίασε 29χρονος που θα τη φιλοξενούσε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...