Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζουράρις: Γερό μυαλό ο Tσίπρας – Είναι ένας νεαρός σοφός

Ζουράρις: Γερό μυαλό ο Tσίπρας – Είναι ένας νεαρός σοφός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με θερμά λόγια μίλησε για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο παραιτηθείς υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.

«Τον ήξερα πολύ λίγο γιατί είναι άλλης γενιάς και χθες που τον γνώρισα πολύ περισσότερο και μιλήσαμε καμιά ώρα, ανακάλυψα ότι είναι καλύτερος, από ότι πίστευα» δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα» και συμπλήρωσε: «Είναι ένας νεαρός σοφός, έχει μια εκπληκτική φιλοπατρία, έχει δυνατή κατάρτιση, είναι ένα γερό μυαλό, είναι πράος, είναι μειλίχιος, συναινετικός, ήταν σαν ένας καλός γιος μου».

Ο κ. Ζουράρις, αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων τόνισε: «Δεν υπάρχει γεωγραφική ονομασία, η ονομασία είναι πάντα πολιτική».

«Οι μεν Αμερικάνοι νομίζουν ότι μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να δυσκολέψουν την επιστροφή της επιρροής της Ρωσίας στα Βαλκάνια και φαίνεται ότι θέλουν μ’ αυτόν τον τρόπο να παρεμποδίσουν την εγκαθίδρυση της τουρκικής πολιτικής στην περιοχή» πρόσθεσε.

“Εμπιστεύομαι τον Κοτζιά”

Αναφορικά με τον υπουργό Εξωτερικών είπε: «Τον εμπιστεύομαι για την διαπραγμάτευση. Ξέρω την φιλοπατρία του Νίκου Κοτζιά και ξέρω τη βαρύνουσα επιστημονική του κατάρτιση . Σε μια διαπραγμάτευση όμως υπάρχει και ο άλλος, και είναι αρκετοί οι άλλοι. Δεν αρκεί επομένως μόνο η εγκυρότητα του κ. Κοτζιά».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε τι ομάδα είναι, απάντησε : «Εκδοροσφαγεύς, ΠΑΟΚάρα. Και μυαλό να είχαμε, που δεν έχουμε, πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Η ανασύνθεση και επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση – Είναι ΑΝΑΓΚΗ!

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ – Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις

Αλέξης Τσίπρας για επισιτιστική ασφάλεια: «Ούτε ένα στρέμμα χαμένο»

Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 – Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το Δημόσιο

Αλέξης Τσίπρας: Στα μαύρα χρόνια του Μητσοτάκη ασφυκτιά η Δημοκρατία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...