ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άλλο είδηση, άλλο εκτίμηση», ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» ότι «βόμβα από το ΔΝΤ για το αφορολόγητο, έρχεται ένα χρόνο νωρίτερα η μείωση».
Όπως επισήμαναν οι ίδιοι παράγοντες, εδώ και 6 μήνες εκτιμάται, με πανομοιότυπο τρόπο, από τον εγχώριο Τύπο ότι η μείωση του αφορολογήτου θα έρθει νωρίτερα. Σήμερα, προσέθεσαν, η εκτίμηση αυτή παρουσιάστηκε από «Τα Νέα» ως «βόμβα από το ΔΝΤ για το αφορολόγητο, έρχεται ένα χρόνο νωρίτερα η μείωση».
Σύμφωνα με τις πηγές του υπουργείου Οικονομικών, εδώ και 7 μήνες από τη συμφωνία του Εurogroup του Ιουνίου 2017, δεν έχει αλλάξει τίποτε. Δεν έχει ζητηθεί τίποτε από κανέναν θεσμό. Και καταλήγουν, λέγοντας πως οι εκτιμήσεις δεν αποτελούν είδηση, αποτελούν βεβαίως ευσεβή πόθο της αντιπολίτευσης.
























































