ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Associated Press: Ο Τραμπ δήλωσε ότι «εξετάζει» την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη
Τραμπ για αποπομπή Κίμπερλι: «Το εξετάζουμε. Ναι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έπεσαν τα πρώτα κεφάλια στη Ν.Δ., με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το όνομα των Σκοπίων αφού υπό την πίεση των τοπικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καρατόμησε την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης Βασιλική Ευταξά, η οποία μάλιστα αποτελούσε προσωπική του επιλογή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κα Ευταξά βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα επειδή όλο το προηγούμενο διάστημα επιχειρούσε να αποτρέψει, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «έχει οδηγίες από την Πειραιώς», τα στελέχη της ΝΔ από τη συμμετοχή τους σε ένα συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία στο όνομα του γειτονικού κράτους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αντίδραση των στελεχών της Βορείου Ελλάδος οδήγησαν τον πρόεδρο της ΝΔ να δηλώσει στη σύσκεψη των Τομεαρχών ότι το κόμμα ουδέποτε απαγόρευσε τη συμμετοχή των στελεχών της στα συλλαλητήρια.
Υπενθυμίζεται ότι η Β. Ευταξά ανέλαβε την προεδρία της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 2016.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει με απόφαση του Προέδρου του κόμματος, ο κ. Αντώνης Γυφτόπουλος.
Ο κ. Γυφτόπουλος είναι περιφερειακός σύμβουλος στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στενός συνεργάτης και κουμπάρος του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.
























































