ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Μαξίμου ο Κοτζιάς για το Σκοπιανό – Προηγουμένως τηλεφώνησε στα Σκόπια

Στο Μαξίμου ο Κοτζιάς για το Σκοπιανό – Προηγουμένως τηλεφώνησε στα Σκόπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θα ενημερώσει στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Σκοπιανό.

Ο υπουργός εξωτερικών αναμένεται να επισκεφθεί τον κ. Τσίπρα στο Μαξίμου στις 18.00 της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα ο κ Κοτζιάς είχε πολύωρη σύσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών με τους συνεργάτες του.

Ο Νίκος Κοτζιάς επικοινώνησε με τον Σκοπιανό ομόλογό του Νικόλα Ντιμιτρόφ για να αποσαφηνιστεί η θέση της κυβέρνησης μετά από τις δηλώσεις του διαπραγματευτή της Βάσκο Ναουμόφσκι.

Ο υπουργός Εξωτερικών επικοινώνησε, κατά πληροφορίες και με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος βρίσκεται στα Σκόπια.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την συνάντηση στη Νέα Υόρκη, ο Βάσκο Ναουμόφσκι δήλωσε ότι οι προτάσεις του κ. Νίμιτς «απέχουν πολύ από μια αξιοπρεπή λύση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Οι πολίτες βιώνουν ένα «αόρατο μνημόνιο» – Ο Μητσοτάκης της ακρίβειας έχει τσακίσει τον ελληνικό λαό

Ο Μητσοτάκης αδιαφορεί για την επισιτιστική ασφάλεια του ελληνικού λαού – Αλ. Τσίπρας με αγρότες: «Εθνικής σημασίας ζήτημα η πολιτεία να σταθεί δίπλα στους παραγωγούς»

Τσίπρας: Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αντίπαλός μου είναι ο Μητσοτάκης

Ο ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη – Όλο το πρόγραμμα του Προέδρου της ΕΛ.Α.Σ.

Ισραήλ και Αλβανία υπογράφουν σημαντική διακυβερνητική συμφωνία στρατηγικής σημασίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...