ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Αθήνα θα επισκεφτεί ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, στις 8 Φεβρουαρίου, για να συζητήσει την «επόμενη μέρα» που θα ακολουθήσει την έξοδο από το πρόγραμμα στήριξης, αλλά και να αναδείξει ότι «η Ελλάδα θα είναι πάλι μια «κανονική» χώρα στην Ευρωζώνη», όπως επεσήμανε ο ίδιος τη Δευτέρα μετά τη συνεδρίαση του πρόσφατου Eurogroup.
«Όλοι πρέπει να εργαστούν από κοινού για την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος και με στόχο η Ελλάδα να επιστρέψει στην κανονικότητα», ανέφεραν μετά τη συνάντηση τους ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στο Νταβός.
























































