ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Ιστορική στιγμή στον Λευκό Οίκο: Ανθρωποειδές ρομπότ περπατά στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο ρήγμα στη Νέα Δημοκρατία προκαλεί η δημόσια παρέμβαση της «Ένωσης Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών», την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Ένωσης, Κωνσταντίνος Πυλαρινός, που έχει διατελέσει βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Η «Ένωση Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών», σε ανακοίνωσή της στις 24 Ιανουαρίου 2018, τάσσεται σαφώς υπέρ των κυβερνητικών χειρισμών και καλεί σε στήριξη της διαπραγμάτευσης για το χρέος από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.
Συστήνει μάλιστα αποφυγή της «μικροψυχίας», δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σαφών αποστάσεων από την πολιτική που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία.
«Το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης είναι είδηση καλοδεχούμενη, την ανέμεναν οι πάντες», αναφέρουν και προσθέτουν πως «οι εξελίξεις αυτές δεν δίνουν χώρο στην μικροψυχία έστω κι αν κάποια βαρίδια τους είναι επώδυνα». Η ένωση, σε ένα πνεύμα εθνικής συνεννόησης, αναφέρει πως «τώρα πλέον για να ελπίσει ο λαός σε κάτι περισσότερο χρειάζονται κοινές θέσεις και κοινές προσπάθειες όλων των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των διαπραγματεύσεων όσον αφορά το τέρας του δημοσίου χρέους».
























































