ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια τριώροφη βίλα στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής έχει στην ιδιοκτησία του ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.
«Κάθε καλοκαίρι, ο Ζάεφ, απολαμβάνει τις ανέσεις και τη θέα ενός τριώροφου σπιτιού στην Ελλάδα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Press24 των Σκοπίων, που επισημαίνει ότι η επίμαχη αγορά, έγινε στο τέλος του 2012.
«Πρόκειται για μια βίλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και με μια μεγάλη αυλή περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων» αναφέρεται.
Πηγές αναφέρουν ότι η βίλα πωλήθηκε μέσω τριών συμβάσεων, οι οποίες ανήλθαν στο συνολικό ποσό των 110.000 ευρώ.
Οι αναζητήσεις μέσω των ελληνικών πρακτορείων ακινήτων δείχνουν ότι η πραγματική αξία του ακινήτου αυτού είναι πολύ υψηλότερη από το ποσό που φέρεται να κατέβαλε ο Ζάεφ.
Ειδικότερα, σπίτι στην ίδια περιοχή στην πρώτη γραμμή προς τη θάλασσα, όπως το τριώροφο σπίτι του Ζάεφ δεν μπορεί να βρεθεί σε τιμή χαμηλότερη από 300.000 ευρώ.


























































