Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Μαξίμου ρώτησε ποιος κάνει κουμάντο στη ΝΔ και απάντησε ο… Γεωργιάδης – Σκοπιανό χάος στη Δεξιά

Το Μαξίμου ρώτησε ποιος κάνει κουμάντο στη ΝΔ και απάντησε ο… Γεωργιάδης – Σκοπιανό χάος στη Δεξιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για επιβεβαίωση του «ποιος κάνει κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία» κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, με αφορμή σχόλιο του αντιπροέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου με τις προ δεκαετίας αναφορές του για τη στάση της Ν.Δ. στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

«Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της Ν.Δ. και απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. Αμφότεροι επιβεβαίωσαν ποιος κάνει κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου.

«Αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμη είναι εάν ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να πιστεύει πως με τη γραμμή της σύνθετης ονομασίας ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, “ξεπούλησε τη Μακεδονία”», συμπλήρωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Τι απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Αν πάμε δέκα χρόνια πίσω άλλοι θα είναι χαμένοι» απάντησε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το βίντεο με τις προ δεκαετίας αναφορές του για τη στάση της Ν.Δ. στο θέμα του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.

«Θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μας παίξει το Μέγαρο Μαξίμου τις προ δεκαετίας δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των στελεχών του, τότε που τα Σκόπια ήταν Μακεδονία και η Αμερική ο μεγάλος εχθρός και το ΝΑΤΟ θα διαλύονταν» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε εδώ τι ρώτησε το Μαξίμου τον Κυριάκο Μητσοτάκη και απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: “Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus” – The former PM urges Greece to immediately bring the protection of Christian-GreekOrthodox populations in Syria to the EU agenda

Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία

Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» – Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: Ενώ ο λαός «φοβάται» να πάει βενζινάδικο ή σούπερ-μάρκετ η κυβέρνηση Μητσοτάκη «μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε “δικούς της” ανθρώπους»

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...