ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Διαδηλώσεις, Κώστας Τσιάρας, Μακεδονία, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια, Συλλαλητήρια,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άλλος ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που τάσσεται ξεκάθαρα ενάντια στα συλλαλητήρια και κατά του προσεχούς συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό, μιλά ανοιχτά για το όλο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί και διχάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως ενώ είναι το κόμμα που «χρησιμοποίησε τα συλλαλητήρια ως μοχλό πολιτικής», τώρα κατηγορεί όσους συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας υπογράμμισε πως η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να γίνεται με συλλαλητήρια, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει σε κάποιον πολίτη ότι δεν μπορεί να διαδηλώνει για κάτι που τον εκφράζει.
Πρόσθεσε ακόμα ότι «υπήρχε ένα πλαίσιο στο Βουκουρέστι που μπορεί να αποδεχόταν τη σύνθετη ονομασία, αλλά σ’ αυτό το πλαίσιο υπήρχε το erga omnes, που σήμαινε αλλαγή του συντάγματος της γειτονικής χώρας, και υπήρχε και η απόσυρση του αλυτρωτισμού συνολικά».
























































