ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μόλις ξέσπασε ο θόρυβος στα social media για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη που είχε αναγνωρίσει, εμμέσως πλην σαφώς, τα Σκόπια ως “Μακεδονία“, χωρίς προσδιορισμό γεωγραφικό, τα πράγματα… άλλαξαν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Και όλα αυτά την ώρα που στη ΝΔ έχουν ανάψει για τα καλά τα… αίματα για το Σκοπιανό με πολλά στελέχη της να διαφωνούν με οποιαδήποτε χρήση του όρου «Μακεδονία».
Μπορεί ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην εκφράζεται ανοικτά ως προς το τι επιθυμεί για τη γειτονική χώρα αφού μέχρι στιγμής έχει δηλώσει ότι δεν είναι αυτή η κατάλληλη συγκυρία για λύση, η σύζυγός του ωστόσο είχε πάρει θέση και μάλιστα… ξεκάθαρη.
Για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι λοιπόν, η πΓΔΜ είναι Μακεδονία. Ούτε Βόρεια, ούτε Άνω, ούτε Νέα, ούτε Βαρντάρσκα ούτε τίποτα τέτοιο. Μακεδονία σκέτο. Έτσι ακριβώς αναφερόταν η γειτονική χώρα στον ιστότοπο της εταιρίας της Μαρέβας Γκραμπόφσκι «Zeus + Dione».
Πρόκειται όπως είναι πια γνωστό για εταιρία η οποία πωλεί ρούχα. Αν κανείς λοιπόν δοκίμαζε να παραγγείλει κάποιο ένδυμα, τότε του ζητούνταν τα στοιχεία του προκειμένου να του σταλεί το προϊόν.
Έτσι λοιπόν ο πελάτης ήταν υποχρεωμένος να γράψει το ονοματεπώνυμό του, το e-mail του και βέβαια τη διεύθυνσή του στην οποία πρέπει να αναφέρεται και η χώρα στην οποία ζει.
Ανάμεσα λοιπόν στις επιλογές, υπήρχε, όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω φωτογραφίες, κι εκείνη της “Μακεδονίας”. Της πΓΔΜ δηλαδή, αφού προφανώς η εταιρία της κας Γκραμπόφσκι δεν εννοεί ως “Μακεδονία”, το ελληνικό τμήμα της περιοχής.

























































