Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος για Σαμαρά: Εγώ δεν έριξα κυβερνήσεις, ούτε φιλούσα κατουρημένες ποδιές για να γυρίσω

Αντώναρος για Σαμαρά: Εγώ δεν έριξα κυβερνήσεις, ούτε φιλούσα κατουρημένες ποδιές για να γυρίσω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με νέα σκληρή αιχμή προς το “σαμαρικό” στρατόπεδο επανέρχεται ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, κάνοντας μάλιστα λόγο για απειλές προς το πρόσωπό του, ενώ φωτογραφίζει τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά τονίζοντας πως ο ίδιος – σε αντίθεση με τον πρώην πρωθυπουργό – “δεν έβγαινα και έμπαινα. Δεν έριξα κυβερνήσεις. Δεν έφτιαξα δικό μου κόμμα. Δεν φιλούσα κατ…ες ποδιές για να γυρίσω”.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Αντώναρος “αγνοώ και απειλές και υπαινιγμούς σε βάρος μου που διοχετεύουν από τα γνωστά τους όργανα όσοι σπαταλούσαν πολύτιμο χρονο…προβαίνοντας σε παρανομίες” και παραθέτει τους λόγους που δεν “συγκινείται” από τέτοιες πρακτικές:

() Δεν έχω τίποτε να φοβηθω. Τρεις επαγγελματικές διαδρομές πεντακάθαρες.

() Σαράντα τόσα χρόνια είμαι στη Νεα Δημοκρατία. Αταλάντευτα. Δεν έβγαινα κι έμπαινα. Δεν έριξα κυβερνήσεις. Δεν έφτιαξα δικό μου κόμμα. Ουτε φιλούσα κατ….ες ποδιές για να γυρίσω.

() Ακριβώς γι συτό δεν δέχομαι οδηγίες από κανένα. Κι ούτε καποιος μπορει να μου πει στοπ. Την ελευθερία της σκέψης και του λόγου μου δεν την διαπραγματευομαι. Ετσι απλα.

Όσο για τα δήθεν σχέδια “διάσπασης”, ας καγχάσω. Είπαμε. Εγω (και πολλοί άλλοι) είμαστε στο σπίτι μας. Αλλοι ανοιγοκλείνουν τις πόρτες.

Ας περιμένουμε να δούμε ποιος θα βγει πρώτος.

Καλο Σαββατοκύριακο”

Η ανάρτησή του αυτή πάντως ήρθε μετά την προηγούμενη, με την οποία είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στους Αντώνη Σαμαρά και Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή το ονοματολογικό, φωτογραφίζοντάς τους ως “υπερπατριώτες” και “μουσαφιραίους”.

Η απάντηση Σαμαρά μέσω antinews

Η απάντηση στα όσα είχε καταγγείλει μέσω Facebook ο κ. Αντώναρος ήρθε από το antinews.gr που παραδοσιακά απηχεί τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, το οποίο με άρθρο με τίτλο “Αιδώς κ. Αντώναρε” υπεραμύνεται των πεπραγμένων Σαμαρά και διερωτάται εάν θα διασπάσουν τη ΝΔ οι καραμανλικοί.

Μύδροι Αντώναρου σε Σαμαρά – Άδωνι: Ετοιμάζουν ρεβάνς οι “υπερπατριώτες” και “μουσαφιραίοι”

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αντώναρος, μόλις λίγα λεπτά μετά την εμφάνιση Σαμαρά δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Καλαμάτα και το «σινιάλο» για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του TRIBUNE θα βρεθεί και ο ίδιος, με πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς κάνει λόγο για «υπερπατριώτες» και «μουσαφιραίους» που αναζητούν τη ρεβάνς.

Από τα όσα αναφέρονται από τον στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει με πρόσχημα το Σκοπιανό ένα ακόμα comeback στην πολιτική σκηνή, παρά τον εκλογικό διασυρμό του δυο φορές ως επικεφαλής της ΝΔ και άλλες δυο παλιοτερα ως επικεφαλής της Πολιτικής Ανοιξης.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει ο Ευάγγελος Αντώναρος
“Κοίτα φόρα που έχουν πάρει οι “υπερπατριώτες” κι οι μουσαφιραίοι.
Πιστεύουν φαίνεται πως (ξανα)ήρθε η ώρα τους κι είναι…ετοιμοι για ρεβάνς.
Ξεχνώντας βέβαια πως με τέτοια μυαλά οδήγησαν την κεντροδεξιά το 2012 στον ιστορικό της πάτο με 18,85%.
Αν αφεθούν να το πάνε έτσι το 33,47 της ηττας του 2009 θα εξακολουθήσει να είναι άπιαστο όνειρο…Κι ας το λοιδωρούσαν τότε…Ναι οι ίδιοι που κατακρημνισαν την παράταξη στα τάρταρα κι εχουν τώρα το απύθμενο θράσος να μιλάνε.
Ας προσπσθήσουν λοιπόν…
Και βλέπουμε!
ΥΓ. Και υπενθυμίζω. Ολοι εμείς (και δεν ειμαστε λίγοι) λεμε και στους απο δω και στους απο κει: Η πατρίδα δεν παιζεται στα ζάρια. Ουτε θυσιαζεται για ψηφαλάκια κι αρχηγίες.”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πέθανε ο Θεοφάνης Δημοσχάκης πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...