ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Ισλαμιστικός μαθητικός ξεσηκωμός στο Αζερμπαϊτζάν υπέρ της «χιτζάμπ» - Φήμες για στρατιώτες στασιαστές και υποκίνηση από Τουρκία και Ιράν
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ολομέτωπη επίθεση στην πατριδοκαπηλία της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε μέσω Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Ο Νίκος Κοτζιάς έγραψε, μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου στην Πλατεία Συντάγματος:
«Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Φάνηκε η γύμνια της Ν.Δ., αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο Οικουμενικού Πατριάρχη. Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω, λοιπόν, με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας», ανέφερε ο κ. Κοτζιάς.
Λίγο νωρίτερα ο Νίκος Κοτζιάς, με αυστηρή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, απαίτησε από τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γιοχάνες Χαν να μην αποκαλέσει ξανά τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία».
«Καλούμε τον Επίτροπο Χαν να σέβεται τη διεθνή νομιμότητα και να μην παραβιάζει, μεταξύ άλλων, τις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις της ίδιας της ΕΕ.
»Ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη συγκυρία όπως η σημερινή όπου σχετικές διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.
»Τα επαναλαμβανόμενα εκ μέρους του ατοπήματα δεν συμβάλλουν στην επίτευξη προόδου στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό.
»Δεν συνάδουν δε, με τον εποικοδομητικό ρόλο που οφείλουν να έχουν τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».
Ο Γιοχάνες Χαν χρησιμοποιούσε στη συνέντευξή του στο Spiegel συνεχώς τον όρο «Μακεδονία» αναφερόμενος στα Σκόπια.
























































