Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεωργιάδης για σκάνδαλο Novartis: Είναι σκευωρία, θα τους κάνω ρεζίλι

Γεωργιάδης για σκάνδαλο Novartis: Είναι σκευωρία, θα τους κάνω ρεζίλι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πυρά εναντίον της κυβέρνησης και συγκεκριμένα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο ξενοδοχείο “Divani Caravel”, εμφανώς αναστατωμένος από τα δημοσιεύματα περί ανάμειξης του ονόματός του στο σκάνδαλο Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «πανάθλιο πρωθυπουργό» και «αρχηγό της κωλοτούμπας» τον Αλέξη Τσίπρα ενώ εξέφρασε την απορία του που «ένας ανίκανος, άξεστος, αμόρφωτος και τεμπέλης έγινε πρωθυπουργός».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, παρουσία του πρώην προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και πλήθους βουλευτών, μίλησε για τις πληροφορίες περί ανάμειξης του στο σκάνδαλο Novartis.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άφησε σαφείς υπόνοιες για τον ρόλο της δικαιοσύνης απ’ αφορμή την συνάντηση με την εισαγγελία του Αρείου Πάγου με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Δεν θέλω να χάσετε με τίποτα την αυριανή τοποθέτησή μου στην εξεταστική επιτροπή της βουλής για την υγεία. Δύο πράγματα θα γίνουν.

Ή θα σβήσουν τα φώτα της βουλής ή θα πάει στο νοσοκομείο ο Πολάκης δυστυχώς. Θα τους κάνω εντελώς ρεζίλι για να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Άδωνις Γεωργιάδης, διερωτήθηκε: «δεν φέρνουμε εδώ τον κ. Τόσκα να μας μετρήσει να μας βγάλει καμιά τριανταριά με τα μαθηματικά του Πολάκη», με εμφανή “σπόντα” για τον όγκο του συλλαλητηρίου της Κυριακής στην Αθήνα για τη Μακεδονία.

Σημειώνεται πως στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Άδωνι Γεωργιάδη έδωσαν το “παρών”, μεταξύ άλλων οι εξής: Βασίλης Κικίλιας, Θόδωρος Φορτσάκης, Γιάννης Βρούτσης, Κώστας Βλάσης, Χρήστος Κέλλας, Κώστας Σκρέκας, Σίμος Κεδίκογλου, Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Πλακιωτάκης, Τάσος Δημοσχάκης, Φωτεινή Αραμπατζή, Άννα Καραμανλή, Βασίλης Οικονόμου, Χρήστος Μπουκώρος, Νότης Μηταράκης, Γιώργος Γεωργαντάς, Μαρία Αντωνίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κώστας Καραγκούνης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, οι πρώην υπουργοί Αντρέας Λυκουρέτζος, Θόδωρος Ρουσόπουλος και Φάνη Πετραλιά, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άδ. Γεωργιάδης: Ομολόγησε ανερυθρίαστα την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας

Τσίπρας: Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν θα ευδοκιμήσουν – Η κυβέρνηση παρακάμπτει το Σύνταγμα

Αλέξης Τσίπρας για ιδιωτικά πανεπιστήμια: Άλλο ένα σκαλοπάτι στο κατήφορο της συστηματικής απαξίωσης του Συντάγματος

Αλέξης Τσίπρας: Εκλέχθηκε πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια

Τσίπρας χωρίς βαρίδια: Γενναία αυτοκριτική, σθεναρή κριτική στο καθεστώς Μητσοτάκη, Έλληνας άρα δυτικός ηγέτης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...