ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στην ΕΡΤ, ο οποίος αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis, έκανε λόγο για «στημένα πολιτικά παιχνίδια» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «χωρίς να δω τη δικογραφία, αφού θέλει πολιτικές μαγκιές του Μαξίμου, θα τους πω μια κουβέντα: θα του σπάσω τα χέρια, όταν πάει να τα απλώσει στη Νέα Δημοκρατία. Η κουβέντα θα είναι πολιτική. Θα γίνει το Βατερλώ του ΣΥΡΙΖΑ».
«Δεν τους πήγε καλά το συλλαλητήριο, βλέπουν τη λαϊκή αντίδραση να γιγαντώνεται και σου λέει κάτσε να ρίξω την μπάλα εκεί», σημείωσε.
«Θα βρουν μπροστά τους πολύ σκληρή απάντηση. Αυτοί, οι δολοπλόκοι, που παραβιάζουν κατάφορα το Σύνταγμα και πηγαίνουν στα κανάλια για να κάνουν τους εισαγγελείς και να κουνήσουν το δάχτυλο, το δάχτυλο θα κοπεί», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.
«Ψυχραιμία» συνιστά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον Βασίλη Οικονόμου, αναφερόμενο σε όσα είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το σκάνδαλο Novartis.
«Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε εκπομπή της ΕΡΤ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, αναφερόμενος στο σκάνδαλο της Novartis, εκτόξευσε απειλές λέγοντας:
«Χωρίς να δω τη δικογραφία, αφού θέλει πολιτικές μαγκιές το Μαξίμου, θα τους πω μια κουβέντα: θα του σπάσω τα χέρια, όταν πάει να τα απλώσει στη Νέα Δημοκρατία».
»Συνιστούμε στον κ. Οικονόμου να συγκρατήσει την… “ιερή” του αγανάκτηση και να επιδείξει ψυχραιμία.
»Όλα τα κόμματα θα πρέπει να επιθυμούν τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης και να προστατεύσουν τον δημόσιο διάλογο», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
























































