ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Δείχνει” Κυριάκο, Σαμαρά και Στουρνάρα το Μαξίμου: Πανικός και αυτοεξευτελισμός για Novartis

“Δείχνει” Κυριάκο, Σαμαρά και Στουρνάρα το Μαξίμου: Πανικός και αυτοεξευτελισμός για Novartis
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με μία λιτή διαρροή κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου επέλεξαν να απαντήσουν στα όσα έχουν καταγγείλει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας και η… ανώτατη πηγή της ΝΔ.

Με τον τρόπο αυτό το πρωθυπουργικό γραφείο βάζει στο ίδιο “τσουβάλι” όλους, περνώντας το μήνυμα πως όλοι οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι σε συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιχειρούν να στήσουν κοινή γραμμή άμυνας μπροστά στις καταιγιστικές εξελίξεις που φέρνουν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis.

Στο πλαίσιο αυτό, κυβερνητικές πηγές χαρακτηρίζουν τις αναφορές σε «πολωνoποίηση», σκευωρίες και κουκουλοφόρους μάρτυρες ως επιβεβαίωση πανικού που το μόνο που καταφέρνει είναι “να αυτοεξευτελίζονται”.

«Οι αναφορές σε «πολωνοποίηση», σχέδια εξόντωσης, σκευωρίες και «κουκουλοφόρους» μάρτυρες μοναδικό στόχο έχουν τον εκφοβισμό της Δικαιοσύνης και των θεσμών» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Προσθέτουν δε, οι ίδιες πηγές, πως «το μόνο όμως που καταφέρνουν είναι να επιβεβαιώνουν τον πανικό τους και να αυτοεξευτελίζονται».

Σημειώνεται πως για “πολωνοποίηση” κάνει λόγο η ανώτατη πηγή της ΝΔ, καταγγέλλοντας “έλλειψη κράτους δικαίου από την απουσία της διάκρισης των εξουσιών”.

Για “σκευωρία” έκαναν λόγο σε παρέμβασή τους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύοντας παράλληλα ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη αφού κατήγγειλαν ονομαστικά για σκευωρία την Εισαγγελέα Διαφθοράς, κα Τουλουπάκη και το Μέγαρο Μαξίμου.

Για σχέδιο εξόντωσης, παρά το γεγονός ότι ακόμα και το ίδιο το FBI έχει βάλει στο στόχαστρο τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του, έκανε λόγο ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, “φωτογραφίζοντας” το Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ

Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης

Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 – Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ

Tην εφαρμογή για όλους τους δανειολήπτες της ρύθμισης του νόμου Κατσέλη ζητά η αντιπολίτευση

Ν. Δένδιας: Αλλάζουν όλα στον τομέα της Άμυνας, για μια πατρίδα ισχυρή και ασφαλή, για μια χώρα ανθεκτική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...