ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκαζάκια στη Μαρέβα: Ο Μητσοτάκης κατηγορεί το… Μαξίμου για στοχοποίηση της συζύγου του

Γκαζάκια στη Μαρέβα: Ο Μητσοτάκης κατηγορεί το… Μαξίμου για στοχοποίηση της συζύγου του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους», έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter το πρωί της Δευτέρας, σχολιάζοντας την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο της επιχείρησης της συζύγου του Μαρέβα, τα ξημερώματα.

Έχουν στόχο να πλήξουν εμένα, γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τονίζει: «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

Στις 03.00 πραγματοποιήθηκε επίθεση αγνώστων με γκαζάκια σε επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη στην οδό Τάκη 3 στου Ψυρρή.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της επιχείρησης εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό και τoν πυροδότησαν.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης.

Η σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα των ενδυμάτων, με το δικό της brand, Zeus & Dione.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και ήδη αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% – Εντός βουλής ο Κασιδιάρης

Τσίπρας: Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αντίπαλός μου είναι ο Μητσοτάκης

ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα “ελαφρύ αεράκι” αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να παγώσει η πόντιση του καλωδίου»

Ρούμπιο: Περισσότερες ευκαιρίες για Ελλάδα και ΗΠΑ σε οικονομία, ενέργεια και εμπόριο

Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...