ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Ιρανικά drone έπληξαν το γραφείο του πρωθυπουργού του Κουρδιστάν στο Ιράκ
Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με "Φιλίες" και κατευνασμούς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Εξαιρετικά νέα» χαρακτήρισε ο Μάριο Σεντένο την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, o πρόεδρος του σώματος.
«Οι ελληνικές αρχές κάνουν εξαιρετική δουλειά εφαρμόζοντας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων» είπε ο Πορτογάλος υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας ότι κατά τη συνεδρίαση οι θεσμοί θα ενημερώσουν το Eurogroup για την πορεία αυτών των μεταρρυθμίσεων.
«Μετά από μια μακρά περίοδο προγραμμάτων στην Ελλάδα, οκτώ χρόνων, πλέον κοιτάμε την ολοκλήρωσή τους. Αυτά είναι σίγουρα εξαιρετικά νέα» κατέληξε ο Μ. Σεντένο.
























































