ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Ινδονησιακά στρατεύματα αναμένεται να αναπτυχθούν στη νότια Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για αντιφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποφασίσει αν υπάρχει σκάνδαλο Novartis ή πολιτική σκευωρία.
«Στη χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί «αυτονόητο» πως όποιος αποδειχτεί από τη ΝΔ ότι έχει αγγίξει μαύρο χρήμα θα φύγει από το κόμμα. Οφείλουμε να τον συγχαρούμε για τη συγκεκριμένη δήλωση και να του επισημάνουμε πως αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο η αποπομπή από το κόμμα θα είναι το λιγότερο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.
Ωστόσο, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει πώς είναι δυνατόν να αφήνει παράθυρο κάποιος από τη ΝΔ να έχει αγγίξει μαύρο χρήμα στην υπόθεση Novartis, ενώ μέχρι χθες έκανε λόγο για «σκευωρία» και «πολιτική δίωξη»; Θα αποφασίσει; Υπάρχει σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία;» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική του ανακοίνωση.
























































