ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι συμβολαιογράφοι καταγγέλλουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου για “μικροπολιτικές σκοπιμότητες”

Οι συμβολαιογράφοι καταγγέλλουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου για “μικροπολιτικές σκοπιμότητες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για επανειλημμένες βίαιες επιθέσεις λεκτικές και μη εναντίον συμβολαιογράφων καταγγέλλει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

Σε ανακοίνωσή τους, οι συμβολαιογράφοι υπογραμμίζουν ότι η κ. Κωνσταντοπούλου «προβαίνει στις παραπάνω πράξεις για καθαρά προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει ότι τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου με απόλυτη πλειοψηφία (12 έναντι 1) αποφάσισε να καταγγείλει δημόσια τη συμπεριφορά της Δικηγόρου κας Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τις επανειλημμένες βίαιες επιθέσεις λεκτικές και μη εναντίον συναδέλφων και μελών του Συμβολαιογραφικού μας Συλλόγου.

Η κα Κωνσταντοπούλου τους τελευταίους μήνες έχει προβεί κατά επανάληψη σε απαράδεκτες επιθέσεις σε συμβολαιογραφικά γραφεία, προκαλώντας εντάσεις, βιντεοσκοπώντας τους συναδέλφους χωρίς τη θέλησή τους, χτυπώντας εκβιαστικά κουδούνια στους επαγγελματικούς χώρους γνωρίζοντας ότι οι συμβολαιογράφοι εκείνη την ώρα απουσιάζουν τρομοκρατώντας έτσι εργαζόμενους, οργανώνοντας διαμαρτυρίες συλλογικοτήτων σε ημέρα και ώρα που γνωρίζει ότι δεν διεξάγονται πλειστηριασμοί, ενημερώνοντας ψευδώς την κοινή γνώμη και καταλήγει στο να ασκεί ωμή λεκτική βία σε συναδέλφους.

Συμπεριφορές, που όχι μόνο δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές και αντιληπτές σε μία δημοκρατική κοινωνία, πολύ δε περισσότερο μάλιστα όταν η κα Κωνσταντοπούλου ως δικηγόρος γνωρίζει ότι ορισμένες εξ΄αυτών αφορούν παράνομες πράξεις.

Την ίδια ώρα ζητά να ενημερωθεί στήνοντας επικοινωνιακές φιέστες για διαδικασίες, τις οποίες εκ του επαγγέλματος της θα πρέπει να γνωρίζει.

Ως εκ τούτου, αντιλαμβανόμαστε ότι η κα Κωνσταντοπούλου προβαίνει στις παραπάνω πράξεις για καθαρά προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποφάσισε η Βουλή

Αλ. Τσίπρας: Δεν αξίζει στους Έλληνες ο τοξικός «Αδωνισμός» και η γλώσσα των μαφιόζων – «Πού βρισκόμαστε; Στην Κολομβία ή στην Ελλάδα;»

Χάος στη Βουλή! Η Ζωή καλούσε το 100 για να συλλάβει Νεοδημοκράτες – Η Ιωάννα Λυτρίβη έβαλε τα κλάματα

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Άρειος Πάγος: Υπέρ των δανειοληπτών του νόμου Κατσέλη η απόφαση για τον υπολογισμό των τόκων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...