ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Οικονομική Ύφεση,


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας αποπνέει δημοσίευμα στη βελγική εφημερίδα De Tijd με τίτλο «Οι Έλληνες αφήνουν πίσω τους την ύφεση».
Η εφημερίδα κάνει λόγο για οριστικό τέλος της ύφεσης που επί οκτώ χρόνια έπληττε τη χώρα, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι οι ρυθμοί ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας για το 2017 είναι κατά τι χαμηλότεροι από τις αρχικές προβλέψεις και τους στόχους που είχαν τεθεί.
Διερωτώμενη κατά πόσον η Ελλάδα θα καταφέρει τελικά να γυρίσει σελίδα αφήνοντας πίσω της την κρίση, η εφημερίδα σημειώνει ότι είναι η πρώτη φορά από το 2010 που η ελληνική οικονομία καταφέρνει να αναπτύσσεται επί τέσσερα συνεχή τρίμηνα.
Πάντως, η εφημερίδα τονίζει ότι οι οικονομολόγοι εμφανίζονται επιφυλακτικοί, παραπέμποντας στην αδυναμία της Αθήνας να επαληθεύσει τις προβλέψεις που είχε διατυπώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τους ρυθμούς ανάπτυξης το 2017 (2,7% και 2,1%).
Τέλος, εκτιμάται ότι ούτως ή άλλως οι Έλληνες έχουν να διανύσουν μεγαλύτερη απόσταση μέχρι να φτάσουν στα προ κρίσης επίπεδα, καθώς το ΑΕΠ τους συρρικνώθηκε κατά το 1/4, ενώ το δημόσιο χρέος εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλό και το 1/5 του πληθυσμού παραμένει χωρίς δουλειά.
























































