ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Μαξίμου ο Βασιλειάδης – Σύσκεψη με φόντο “μαχαίρι” στο πρωτάθλημα

Στο Μαξίμου ο Βασιλειάδης – Σύσκεψη με φόντο “μαχαίρι” στο πρωτάθλημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος θα έχει σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο των χθεσινών πρωτοφανών εικόνων που κάνουν το γύρο του κόσμου.

Τη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και βαρύτατες κυρώσεις εξετάζει μεταξύ άλλων η κυβέρνηση μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ– ΑΕΚ.

Οι εικόνες από τα χθεσινά έκτροπα που κάνουν το γύρο του κόσμου έχουν προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου και του ιδιου του Πρωθυπουργού, ο οποίος βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τον υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη μέχρι αργά χθες το βράδυ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον κ. Βασιλειάδη να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και επαφές, προκειμένου η κυβέρνηση να προχωρήσει σε σκληρές δύσκολες αλλά και αναγκαίες αποφάσεις για τον τερματισμό των πρωτοφανών περιστατικών στα ελληνικά γήπεδα.

Ως εκ τούτου, ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται από το πρωί σήμερα να έχει συνομιλίες με τα υψηλότερα κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ για τις οριστικές αποφάσεις που θα ληφθούν και οι οποίες εάν καταστεί δυνατόν θα ανακοινωθούν ακόμα και σήμερα.

Η δήλωση Βασιλειάδη

Τις πρώτες πρωινές ώρες άλλωστε ο υφυπουργός Αθλητισμού προϊδέασε με τη δήλωσή του: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου

Θρίαμβος της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 3-0

Ο Αλέξης Τσίπρας προς τους προοδευτικούς πολίτες, τις δυνάμεις της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης: «Ζυγώνει η ώρα»

Conference League: Η Ράγιο Βαγεκάνο απέκλεισε την ΑΕΚ από τους «4» παρά την νίκη της Ένωσης με 3-1

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...