ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η μείωση της ανεργίας, η επαναφορά από τον Αύγουστο των βασικών αρχών των συλλογικών διαπραγματεύσεων και η προοπτική αύξησης του κατώτατου μισθού, μετά το τέλος της επιτροπείας, προκαλούν έντονη ανησυχία στη ΝΔ» σχολιάζει το υπουργείο Εργασίας.
Ωστόσο, όπως σημειώνει, «λίγη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει, γιατί, όταν χάνεται η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση, ακούμε τον πρόεδρο του κόμματος που έφτασε την ανεργία στο 28%, να υπόσχεται εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας».
«Ακούμε τον πρόεδρο του κόμματος που θέσπισε τον υποκατώτατο μισθό των 510 ευρώ μικτά για τους νέους, να υπόσχεται την κατάργησή του.
Ακούμε τον πρόεδρο του κόμματος που μείωσε τον κατώτατο μισθό κατά 22% και κατά 32% για τους νέους, που μείωσε το επίδομα ανεργίας κατά 100 ευρώ, να προσπαθεί να εμφανιστεί ως υπερασπιστής των χαμηλόμισθων.
Ακούμε τον πρόεδρο του κόμματος που με νόμο συρρίκνωσε τους μισθούς και κατάργησε στην πράξη τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, να υπόσχεται δίκαιες αμοιβές» αναφέρει το υπουργείο Εργασίας.
«Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να κρύψει ότι κάθε υπόσχεση του κ. Μητσοτάκη θυμίζει και μία πράξη της ΝΔ εις βάρος των νέων, των εργαζομένων και των ανέργων» καταλήγει το υπουργείο Εργασίας.
























































