ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;
Χάος στην Αλβανία: Βίαια επεισόδια με 120 τραυματίες – Επιθέσεις στο γραφείο του Ράμα και υπουργεία
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο T-Center 81-91
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις νέες χυδαιότητες και την νοοτροπία υποκόσμου του Γ. Λαγού, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από όλα τα δημοκρατικά κοινοβουλευτικά κόμματα να καταδικάσουν απερίφραστα, το νέο φασιστικό παραλήρημα του υπόδικου χρυσαυγίτη από το βήμα της Βουλής.
Πιο συγκεκριμένα, “το νέο φασιστικό παραλήρημα του υπόδικου Γ. Λαγού από το βήμα της Βουλής αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα και η νοοτροπία υποκόσμου είναι σύμφυτη με τους νεοναζί βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης που παρουσιάζεται ως κόμμα”.
“Όλα τα δημοκρατικά κοινοβουλευτικά κόμματα οφείλουν να καταδικάσουν απερίφραστα τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές, και να απαιτήσουν την εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων από τον Κανονισμό της Βουλής μέτρων εναντίον του χρυσαυγίτη βουλευτή” καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
























































