ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πιστεύουμε σε έναν έντιμο συμβιβασμό που έχουν να κερδίσουν και οι δυο πλευρές. Δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιος χαμένος.
»Δεν μπορείς να πάρεις όλα όσα έχεις στο νου σου. Πρέπει να πάρεις αυτό που είναι κύριο για εσένα και να δώσεις αυτό που είναι κύριο για τον άλλο», ανέφερε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς μετά την συνάντησή του με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Νικολά Ντιμιτρόφ.
«Χρειαζόμαστε μια ορθή δίκαιη λύση. Μια λύση σταθερή και όχι μια που θα αναπαράγει άλλα προβλήματά στο μέλλον», τόνισε.
Όπως είπε στην αρχή της τοποθέτησής του «είναι χαρά μου να είμαι ξανά στη βόρεια φίλη χώρα.
»Είχαμε πει ότι μόλις αλλάξει το όνομα στο αεροδρόμιο θα έρθουμε στην χώρα σας για να υποστηρίξουμε την ένταξή σας στην πρωτοβουλία Ιόνιου – Αδριατικής».
Πιστεύω βαθιά ότι αν μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα που δεν τα δημιουργήσουμε, αλλά τα βρήκαμε, θα βοηθήσει την οικονομική συνεργασία την σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή», τόνισε ο κ. Κοτζιάς.
«Θέλω να πω ότι το εύκολο στην πολιτική είναι να μην κάνεις τίποτα.
»Οι πολιτικοί οφείλουν να βρίσκουν λύσεις», ανέφερε.
























































