ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 25η Μαρτίου - Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, Διπλωματικό Σώμα, Νίκος Κοτζιάς, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών, Φωτογραφίες,


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το μεσημέρι της Παρασκευής δόθηκε δεξίωση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στο Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια.
Κεντρικό πρόσωπο στη δεξίωση ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος βρίσκεται στη γειτονική χώρα στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης για την εξεύρεσης λύσης στο ονοματολογικό και στα αλυτρωτικά.
Πριν τη δεξίωση στο Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας, ο Νίκος Κοτζιάς συνάντησε τον Σκοπιανό ομόλογό του Νίκολα Ντιμιτρόφ, τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Μπουγιάρ Οσμάνι.
Μετά τη δεξίωση ακολούθησαν συναντήσεις με τον πρόεδρο της Βουλής, Ταλάτ Τζαφέρι, τον πρόεδρο του αλβανικού κόμματος DUI, Αλί Αχμέτι και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρίστιαν Μίτσκοσκι.
Στη δεξίωση ο Νίκος Κοτζιάς συνομίλησε με τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής στα Σκόπια και αρκετούς από τους καλεσμένους.
Είναι η πρώτη φορά που εορτάζεται η 25η Μαρτίου στα Σκόπια παρουσία Έλληνα υπουργού Εξωτερικών.



























































