ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκιβιάδης Στεφανής, Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Μέγαρα, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φωτογραφίες,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσκεψη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Μεγάρων πραγματοποίησε σήμερα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.
Ο αρχηγός επιθεώρησε το χώρο λειτουργίας του νέου προσομοιωτή πτήσης ελικοπτέρων, όπου παρακολούθησε επίδειξη των δυνατοτήτων του, ενώ επισκέφθηκε τους υπό κατασκευή χώρους στέγασης, του εξομοιωτή πτήσης ελικοπτέρου τύπου CHINOOK.
Στη συνέχεια, ο κ. Στεφανής έδωσε οδηγίες, σχετικά με την οργάνωση της εκπαίδευσης, με εξέταση όλων των πιθανών σεναρίων μάχης, με σκοπό τη βελτιστοποίηση αυτής.
Συνεχάρη τους διοικητές, για τη διατήρηση του εξαιρετικού βαθμού ετοιμότητας, που επιδεικνύεται καθημερινά, τόσο στο πλαίσιο προγραμματισμένων και έκτακτων επιχειρησιακών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, όσο και στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς.




























































