ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κίνημα Αλλαγής, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας, ΠΑΣΟΚ,


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη θέση του ότι οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με μετεκλογικές συνεργασίες δεν έχει θέση στην παρούσα φάση, επαναδιατύπωσε ο Νίκος Δένδιας, «αδειάζοντας» για μία ακόμα φορά τον Αντώνη Σαμαρά.
Αυτή τη φορά μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρώην υπουργός και «γαλάζιος» βουλευτής απαντά στον πρώην πρωθυπουργός πως «ο ελληνικός λαός είναι αυτός που θα υποδείξει, με την ψήφο του, αν πρέπει να υπάρξει ή όχι συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής», τονίζοντας πως ο μοναδικός στόχος της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να είναι η αυτοδυναμία.
«Κάθε άποψη είναι σεβαστή, και προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μου με στελέχη της Κεντροαριστεράς στα υπουργεία στα οποία θήτευσα το 2012-2014», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Δένδιας.
«Αλλά εκτιμώ ότι η Νέα Δημοκρατία οφείλει να έχει ως κύριο στόχο την αυτοδυναμία ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις και τις ριζικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.
»Αυτό δεν αποκλείει τη δυνατότητα συνεργασιών με άλλες μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, ακόμη κι αν έχουμε την απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
»Αλλά ο κύριος στόχος μας είναι να μην υπάρχει η «δαμόκλειος σπάθη» της απώλειας της δεδηλωμένης λόγω ενδεχόμενων διαφωνιών του κυβερνητικού εταίρου στην εφαρμογή μιας συγκεκριμένης πολιτικής.
»Άλλωστε, σε κάθε περίπτωση ο ελληνικός λαός είναι αυτός που θα υποδείξει με την ψήφο του αν πρέπει να υπάρξει συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής ή όχι», συνέχισε.
























































