Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν

Τσίπρας σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκφράζοντας την «ιδιαίτερη χαρά» του για την παρουσία του στο Καστελόριζο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «μπορεί να βρίσκεται πολλά μίλια μακριά από την πρωτεύουσα, όμως εδώ είναι που χτυπά δυνατά η καρδιά της πατρίδας μας».

«Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν, αλλά δεν φοβάται κανέναν. Μπορεί να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Δεν απειλούμε κανέναν γιατί επιδιώκουμε την αλληλοσυνεργασία. Η Ελλάδα παραμένει πυλώνας σταθερότητας σε μια αποσταθεροποιημένη περιοχή. Έχουμε εμπιστοσύνη στους άντρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων», τόνισε στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία.

«Κάθε πράξη ενίσχυσης του τόπου σας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σκοπό υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων. Είστε το παράδειγμα καλής συνεργασίας με την απέναντι πλευρά αλλά πολλές φορές οι πολιτικές ηγεσίες δεν ακολουθούν τις συνήθειες των ανθρώπων» επεσήμανε.

Όπως είπε «η επιθετικότητα και η προκλητικότητα δεν αποτελούν ένδειξη ισχύος» και υπογράμμισε πολλές φορές ότι υπάρχει «αποφασιστικότητα» στην Ελλάδα.

«Με την Ελλάδα δεν μπορεί να παίζει κανείς, έχει αξίες και θα τις υπερασπιστεί» είπε.

«Βρίσκομαι σε έναν τόπο που τα τελευταία χρόνια ατυχώς ταυτίστηκε με την έναρξη μιας σκληρής περιόδου για την Ελλάδα, της εισόδου της πατρίδας μας ίσως στη δυσκολότερη εποχή από τη Μεταπολίτευση και μετά», είπε ο Πρωθυπουργός από το Καστελόριζο.

«Σχεδόν 8 χρόνια από εκείνη τη μέρα, φτάνουμε στο τέλος αυτής της δύσκολης εποχής. Αφήνουμε πίσω τις μεγάλες δυσκολίες και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την καθαρή έξοδο -καθαρή όπως ο ουρανός του Καστελόριζου- από μια εποχή μνημονίων» επεσήμανε.

«Βασικό για να υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας, είναι να στηρίξουμε τς υποδομές. Δεν έχω έρθει εδώ για επικοινωνιακούς λόγους, για να κλέψω από την ομορφιά του τόπου σας και να φτιασιδώσω σχέδια, αλλά για να δώσω κάτι ουσιαστικό σε εσάς που ζείτε εδώ» είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...