ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΝΔ στο 25%, ΕΛΑΣ στο 14,1%, ΠΑΣΟΚ στο 9,4% - Η πρόθεση για Σαμαρά
Ριζικές ανατροπές στις πολυκατοικίες: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και διαχειριστές
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Τραμπ: Το Διεθνές Ποινικό Δικαστηρίο δεν έχει δικαιοδοσία επί Αμερικανών πολιτών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στάση αναμονής σε σχέση με τις επιλογές του στις επόμενες Εθνικές κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν, εκφράζει το εκλογικό σώμα. Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, η οποία είχε ξεπεράσει τις 13 μονάδες έναν χρόνο πριν, έχει μειωθεί πλέον σε μονοψήφιο αριθμό.
Στη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs.gr, η ΝΔ διατηρεί ισχυρό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου (20,8% έναντι 11,9%).
Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 32,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 25,5%, το Κίνημα Αλλαγής 9,5%, το ΚΚΕ 8,5%, η Χρυσή Αυγή 7,5%, η Ένωση Κεντρώων 3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,3% και άλλα κόμματα συγκεντρώνουν 11%.

Σχετικά με τα θέματα της οικονομίας και τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το χρέος, η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών, και μάλιστα διακομματικά (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) κρίνουν ως πολύ σημαντική τη ρύθμιση του χρέους.
Ειδικότερα σε ποσοστό 62% δηλώνουν πως η ρύθμιση του χρέους είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και τη χώρα.
Επίσης συντριπτικό είναι το ποσοστό που θεωρεί ως σημαντική (πολύ και αρκετά) τη ρήτρα ανάπτυξης στην αποπληρωμή του χρέους.
Το σχετικό ποσοστό που συμφωνεί με τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης για ρήτρα ανάπτυξης ανέρχεται σε 79%.
Σχετικά με το σκάνδαλο Novartis, το 73% δηλώνει πως υπάρχει σκάνδαλο και μόλις το 15% υποστηρίζει πως πρόκειται για μια σκευωρία.
























































