ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Μαρινάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία,


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Περιμέναμε κάτι πιο φρέσκο από τις εφημερίδες του διωκόμενου για εμπορία ναρκωτικών, κ. Μαρινάκη, μήπως και διασωθεί από τα εσωκομματικά του προβλήματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης” σχολιάζουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου για το επανειλημμένα διαψευσμένο σενάριο περί δήθεν κόντρας Τσίπρα – Τσακαλώτου που επαναφέρει με πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα “Παραπολιτικά”.
“Όπως φαίνεται, η φαντασία τους εξαντλείται σε καταστροφολογία για την οικονομία, εξόφθαλμα στημένες δημοσκοπήσεις και το χιλιοπαιγμένο και άλλες τόσες φορές διαψευσμένο σενάριο περί δήθεν κόντρας Τσίπρα – Τσακαλώτου. Θα μπορούσαν και καλύτερα” τονίζουν με νόημα.
“Πολύ φοβούμαστε ότι αν ο κ. Μητσοτάκης δεν καταφέρει να λύσει τα εσωκομματικά του, δεν θα τον γλυτώσει κανένα πρωτοσέλιδο του κουμπάρου τους” καταλήγουν οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.
























































